Over de praktijk

Wij zijn Dental Oris

Ons ervaren en enthousiaste team staat voor jou klaar om ervoor te zorgen dat jij met een gezond gebit en stralende lach de praktijk verlaat! Met zowel tandartsen als mondhygiënisten in huis bieden we complete mondzorg onder één dak.
Bunschoten / Amsterdam / Zaandam

Eigenares

Maria

Ik ben o.a. gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten en doe dit dan ook graag. Met mijn rustige houding kan ik patiënten snel op hun gemak stellen en helpen bij het verzorgen van hun gebit. Ik zal ook altijd precies vertellen wat ik doe in de mond en hoe de behandeling zal gaan. Ik spreek goed Nederlands, Engels, Koerdisch en Arabisch.
Bunschoten

Tandarts

Nadine

Ik vind het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen en neem de tijd om hun wensen, vragen en eventuele angsten te bespreken. Ik probeer een behandeling altijd zo aangenaam mogelijk te maken en geef duidelijke voorlichting en uitleg zodat jij met een mooi resultaat én een tevreden gevoel naar huis gaat!
Bunschoten / Amsterdam / Zaandam

Tandarts

Jasmina

Als tandarts vind ik het fijn om angstige patiënten te helpen. Door mijn rustige houding voelen patiënten zich vaak op hun gemak. Ik neem graag de tijd voor jou en denk altijd in oplossingen. Door mijn persoonlijke aanpak zoek ik samen met jou naar een oplossing die bij jou past! Ik bied dan ook graag zorg op maat! Tot snel in de praktijk!
Bunschoten

Tandartsassistente

Samiyeh

Nog niet zo lang geleden heb ik de opleiding tot tandartsassistente afgerond. Ik vind het belangrijk dat mensen een gezonde mond hebben en help patiënten daarom ook graag bij het onderhouden daarvan. ik werk voornamelijk aan de stoel en in de sterilisatie.
Zaandam

Tandarts

Kees Boeije

Amsterdam / Zaandam

Tandarts

Mariia

Zaandam

Baliemedewerkerster

Natalia

Amsterdam / Zaandam

Stagiair

Mischa

Wij staan voor je klaar

Maak een afspraak

Met goede mondhygiëne kunnen vrijwel alle gebitsproblemen voorkomen worden, zoals ontstoken tandvlees of gaatjes. Maak snel een afspraak met een van onze tandartsen.